Παίζουμε Frisbee;

Ανοιχτή συμμετοχή για όλες τις ηλικίες του δημοτικού 6-12 ετών!

Ελάτε να παίξουμε και να περάσουμε όμορφα, παρέα με τα απίθανα φρίσμπι!

Το φρίσμπι είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι που όπως γνωρίζουμε πολλοί παίζεται σε παραλίες το καλοκαίρι... αλλά όχι μόνο!

Είναι και άθλημα που παίζεται σε κλειστό ή ανοιχτό χώρο, μεταξύ γυναικών και αντρών …κοριτσιών και αγοριών και λέγεται Ultimate Frisbee. Δεν χρειάζεται διαιτητής γιατί οι παίκτες βρίσκουν από μόνοι τους τη λύση δίκαια και ήρεμα! Σκοπός της κάθε ομάδας είναι να βάλει γκολ στην αντίθετη περιοχή (endzone). Ξεκινώντας η μία ομάδα, με μία βολή που λέγεται pull, από την γραμμή της περιοχής, ο αγώνας ξεκινάει και τα υπόλοιπα τα εξηγούμε από κοντά στο γήπεδο!!

Δεν διδάσκει μόνο τεχνική και στρατηγικές αλλά σου μαθαίνει πάνω απ’ όλα την υπομονή, το σεβασμό, τη συναδελφικότητα και πολλά άλλα που γίνονται χρήσιμα γενικά στην ζωή μας και πιο πολύ στο ξεκίνημα των μικρών μας φίλων.

Ανοιχτή συμμετοχή για όλες τις ηλικίες του δημοτικού 6-12 ετών και κατόπιν κατηγοριοποίηση σε ομάδες ανάλογα την ηλικία. Η δραστηριότητα - αν υπάρχουν οι κατάλληλες καιρικές συνθήκες - θα ξεκινήσει 7 Μαρτίου στις 12:30.

Για περισσότερες πληροφορίες καλείστε να επικοινωνήσετε με την κ. Σγουρίδη Χριστίνα τηλεφωνικά στο 6945584889.

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα φόρμα συμμετοχής ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο. H συμπλήρωση της φόρμας δεν είναι δεσμευτική για τη συμμετοχή σας, αλλά θα χρησιμοποιηθεί για την εκτίμηση του αριθμού ενδιαφερομένων και για έναν πρόχειρο προγραμματισμό των τμημάτων.

Φόρμα συμμετοχής

άλλα πρόσφατα νέα

δείτε όλα τα νέα >